fbpx

RMV, 12 të vdekur nga Covid-19 dhe 482 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 12 persona të vdekur nga Covid-19 dhe 482 raste të reja nga 4, 151 testime të kryera, përcjell Portalb.mk.

12 persona të vdekur u regjistruan në:

 • Kumanovë- 6 (89, 85, 71, 71, 58 dhe 52),
 • Prilep- 4 (85, 77, 68 dhe 61)
 • Kavadar- 1  (69)
 • Velesi- 1 (62)

Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë Covid-19 nga Moj Termin, janë raportuar edhe 5 persona të vdekur, nga data 12.10.2021 deri më 23.10.2021. U regjistruan 2 persona të vdekur nga Shkupi, 2  nga Manastiri dhe një nga Kriva Pallanka, të moshës 81 deri 41 vjeç. Nga personat e raportuar, tre kanë ndërruar jetë në shtëpi dhe dy në spital.

Rastet e reja:

 • Shkup – 194,
 • Veles – 50,
 • Kumanovë – 28,
 • Koçan – 26,
 • Kavadar – 23,
 • Prilep dhe Shtip – 20 secila,
 • Manastir – 19,
 • Tetovë – 13,
 • Strumicë dhe Kriva Pallankë – 11,
 • Sveti Nikole – 10,
 • Probistip – 9 ,
 • Ohër – 7,
 • Gjevgjeli dhe Berovë – 5,
 • Kërçova dhe Resnjë – 4,
 • Gostivar dhe Kamenicë – 3,
 • Strugë, Negotinë, Radovish, Vinicë, Kratovë dhe Demir Hisar – 2, Dellçevaë,Bogdanc, Krushevë, Pehçevë dhe
 • Dojrani – nga 1.

280 pacientë të shëruar u regjistruan në:

 • Shkup – 124,
 • Kumanovë- 46,
 • Shtip – 18,
 • Veles – 15,
 • Kavadar – 14,
 • Ohër – 13,
 • Koçan – 12,
 • Kërçovë dhe Kamenicë – 6 secila,
 • Prilep dhe Strumicë – 5,
 • Strugë, Sveti Nikollë dhe Kratovë – nga 3,
 • Manastir – 2,
 • Gjevgjeli, Negotinë, Radovish, Dellçevë dhe Probishtip – nga 1.

Rastet aktive:

 • Shkup- 3150
 • Kumanovë-474
 • Tetovë- 102
 • Prilep- 254
 • Gostivar – 40
 • Manastir- 209
 • Veles- 331
 • Kavadar- 185
 • Ohër- 199
 • Shtip – 212
 • Strumicë- 136
 • Kërçovë- 76
 • Strugë- 40
 • Koçan- 167
 • Gjevgjeli- 83
 • Negotinë- 24
 • Sveti Nikollë- 71
 • Radovish- 49
 • Resnjë- 40
 • Kriva Pallankë- 121
 • Dibër – 6
 • Berovë- 17
 • Dellçevë- 22
 • Vinicë- 34
 • Probishtip- 65
 • Valandovë- 17
 • Kratovë- 39
 • Bogdanc- 24
 • Krushevë- 15
 • Makedonski Brod- 2
 • Demir Hisar- 34
 • Demir Kapi- 1
 • Makedonska Kamenica- 46
 • Pehçevë- 4
 • Dojran- 3

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 199,539, numri i pacientëve të shëruar është 186,211, numri i vdekjeve është 7,036, dhe numri i rasteve aktive është 6,292. Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.361.893 teste të Covid-19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button