Lideri i VMRO DPMNE-së, Mickoski: Sot triumfuan të gjithë me ne (VIDEO)

Lideri i VMRO DPMNE-së, Hristijan Mickovski tha se sot kanë fituar të gjithë që luftojnë për drejtësi, shkruan Portalb.mk.

“Në Makedonski Brod, Kisella Voda, Sopishte, Gjorçe Petrov, Gazibabë, Zërnovci, Petrovec, Ilinden, Veles, Gradsko, Karbinci, Shtip, Sveti Nikollë, Vinicë, Negotinë, Prilep, Jegunovcë, Mogila, Novaci, Kavadar dhe në Aerodrom fitojmë që nga rrethi parë. Në Qendër, Karposh, Pehçevë, Kamenicë, Zelenikovë, Llozovë, Probishtip, Bosilovë, Konçe, Rankovcë, Radovish, Demir Kapi, Manastir, Resnjë, Ohër, Vevçan, Kërçovë, Mavrovë dhe Rostushë, Demir Hisar, Bervenicë do të jemi në rrethin e dytë.” tha ai.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button