RMV, dalja e votuesve deri në orën 13, krahasuar me zgjedhjet e vitit 2017 (Infografik)

Sot mbahen zgjedhjet e shtata lokale në Maqedoninë e Veriut që nga pavarësimi i vendit. Deri në orën 13 kanë votuar 363.771 votues, gjegjësisht 20.47%. Për krahasim, në zgjedhjet lokale të vitit 2017-të, deri në këtë orë kanë votuar 492.882 votues, gjegjësisht 27.30%.

Më poshtë mund të shihni infografikun për daljen e votuesve në disa prej komunave me shumicë shqiptare dhe daljen e përgjithshme.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button