fbpx

RMV, u regjistruan 393 raste të reja, shumica e vdekjeve në spitale

Maqedonia e Veriut sot regjistroi edhe 386 raste të reja me Covid – 19, nga 3791 testimet e bëra. Ministra i Shëndetësisë informoi se, gjatë 24 orët e fundit janë shënuar 16 raste të vdekjes nga Covid – 19, ndërsa janë shëruar 529 pacientë, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë pesë pacientë (63, 68, 71, 78, 82), një në Kumanovë (84), Kavadarci (62) dhe Makedonski Brod (53). Ministria njoftoi që janë regjistruar edhe tetë persona tjerë që kanë ndërruar jetë prej 20 shtatorit deri më 3 tetor: pesë nga Shkupi, një nga Manastiri, Kumanova dhe Ohri. Njëmbëdhjetë pacientë kanë ndërruar jetë në spitale.

Rastet e reja:

 • Shkup – 205,
 • Kumanovë – 25,
 • Manastir – 18,
 • Veles 16
 • Shtip – 16,
 • Kriva Pallankë – 15,
 • Strumicë – 11,
 • Ohër – 10,
 • Tetovë 9
 • Prilep – 9,
 • Sveti Nikolla – 8,
 • Kërçovë, 6
 • Koçan 6
 • Gjevgjeli – 6,
 • Vallandova – 5,
 • Kavadraci 4
 • Radovish – 4,
 • Probishtip 3
 • Kratova – 3,
 • Vinica 3
 • Makedonska Kamenica – 2,
 • Gostivari, 1
 • Bogdanci 1
 • Demir Hisar – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 313,
 • Kumanova – 37,
 • Shtipi – 22,
 • Kavadari – 18,
 • Velesi – 15,
 • Manastiri 13
 • Strumica – 13,
 • Tetova 12
 • Prilepi – 12,
 • Ohri – 9,
 • Kërçova, 7
 • Kriva Pallanka 7
 • Sveti Nikolla – 7,
 • Koçani – 6,
 • Gjevgjeli – 5,
 • Radovish, 4
 • Negotina, 4
 • Kratovë 4
 • Resnjë – 4,
 • Vinica, 3
 • Gostivar, 3
 • Strugë 3
 • Dibër – 3,
 • Krushevë – 2,
 • Vallandova, 1
 • Probishtip 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Rastet aktive:

Shkup 84672, Aktiv 5076
Kumanova 11645, Aktiv 935
Tetovë 10866, Aktive 834
Prilep 9123, Aktiv 279
Gostivar 7965, Aktiv 405
Manastir 7168, Aktiv 246
Veles 6355, Aktiv 339
Ohër 6012, Aktiv 300
Kavadarci 5996, Aktiv 182
Shtip 5830, Aktiv 236
Strumica 5787, Aktiv 232
Kërçovë 4003, Aktiv 350
Struga 3803, Aktive 104
Koçani 3328, Aktiv 165
Gjevgjeli 2450, Aktiv 91
Negotina 2323, Aktiv 29
Sveti Nikolla 1933, Aktive 108
Resnja 1546, Aktiv 70
Radovish 1542, Aktiv 74
Kriva Pallanka 1488, Aktive 115
Dibër 1451, Aktiv 63
Berova 1214, Aktiv 20
Delçeva 1127, Aktiv 61
Vinica 1051, Aktive 48
Probishtip 934, Aktiv 40
Valandova 830, Aktiv 21
Kratova 597, Aktive 61
Bogdanci 559, Aktiv 24
Krusheva 529, Aktiv 18
Makedonski Brod 474, Aktiv 28
Demir Hisar 452, Aktiv 34
Demir Kapija 411, Aktiv 4
Pehçeva 314, Aktiv 4
Makedonska Kamenica 313, Aktive 28
Dojran 140, Aktiv 1

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 194 231, numri i pacientëve të shëruar në 176 807, i të vdekurve në 6 799, ndërsa momentalisht ka 10 625 raste aktive. Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1 314 953 testime për Covid – 19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button