fbpx

Puna largon tri të këqija të mëdha

Puna largon tri të këqija të mëdha: mërzinë, veset dhe nevojat.

Voltaire, filozof francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button