RMV, 539 raste të reja me Kovid-19, një 18 vjeçar u regjistrua te personat që ndërruan jetë

Maqedonia e Veriut ka regjistruar sot 539 raste të reja me korona virus, nga 5.589 testimet e bëra. Në raportin ditor të Ministrisë së Shëndetësisë thuhet se, gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 41 viktima, ndërsa janë shëruar 245 pacientë, transmeton Portalb.mk.

41 persona u raportuan të vdekur: 23 persona të vdekur nga Shkupi (84v, 82v, 81v, 79v, 78v, 77v, 75v, 73v, 71v, 68v, 68v, 66v, 64v, 64v, 62v, 62v, 62v, 60v, 56v, 52v, 47v, 31v, 23v dhe 18v), 4 persona të vdekur nga Tetova (82v, 81v, 76v dhe 69v), 3 të vdekur nga Kumanova (71v, 69v dhe 66v) dhe Kërçova (84v, 81v dhe 63v), nga një të vdekur nga Prilep (66v), Gostivar (83v), Manastir (72v), Strumica (75v), Ohër (78v), Strugë (45v), Kavadari (79v) dhe Dibër (54v).

Nga 41 personat e raportuar, 36 vdiqën në kushte spitalore, dhe 5 persona vdiqën në shtëpi.

Rastet e reja:

 • Shkup – 274
 • Kumanovë – 52
 • Kavadar – 25
 • Veles – 17
 • Prilep – 15
 • Manastiri dhe Shtipi – nga 14 secila
 • Koçani – 13
 • Tetovë – 12
 • Ohër – 11
 • Gostivar – 8
 • Strumicë, Kërçovë dhe Radovish – nga 7
 • Struga, Resnja, Kriva Pallanka, Probistipi dhe Valandova – nga 6 secila
 • Negotina – 5
 • Gjevgjeli dhe Demir Hisar – nga 4 secila
 • Deleçeva, Vinica dhe Kratova – nga 3 secila
 • Sveti Nikole, Dibër, Bogdanci dhe Makedonski Brod – nga 2 secila
 • Berovo, Pehçevë dhe Makedonska Kamenica – nga 1 secila

 

 Pacientët e shëruar:

 

 • Shkup – 176
 • Kumanovë – 19
 • Strumica dhe Resnja – nga 8 secila
 • Kavadri – 6
 • Prilep dhe Manastir – nga 5 secila
 • Kërçovë – 4
 • Shtip – 3
 • Veles, Tetovë dhe Gostivar – nga 2 secila
 • Koçan, Radovish, Probistip, Demir Hisar dhe Sveti Nikole – nga 1 secila

 

Deri më tani, gjithsej 1,248,079 teste të Covid-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 186,549, numri i pacientëve të shëruar është 166,851, numri i të vdekurve është 6,437, dhe numri i rasteve aktive është 13,261

 

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button