fbpx

Vetëm nëse dashuroni…

“Jeta është një gjumë, dashuria është ëndrra në të. Do të keni jetuar nëse keni dashuruar”

Thënie nga Alfred de Musset, dramaturg, poet dhe novelist francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button