fbpx

RMV, 572 raste të reja me kovid gjatë 24 orëve të fundit, një pacient 25 vjeç në mesin e 30 viktimave

Maqedonia e Veriut ka regjistruar sot 572 raste të reja me korona virus, nga 4511 testimet e bëra. Në raportin ditor të Ministrisë së Shëndetësisë thuhet se, gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 30 viktima, ndërsa janë shëruar 694 pacientë, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë dhjetë persona (88, 76, 74, 74, 70, 67, 67, 63, 59, 43v), katër Gostivar (77, 71, 57 dhe 51v), dy nga Kumanova (82 dhe 78v), dy nga Tetova (75, 58v), dy nga Kavadari (69, 66v), një në Veles (77v), Strumicë (82v), Shtip (83v), Negotinë (98v), Sveti Nikollë (66v), Radovish (68v), Berovë (69v), Vinicë (77v), Demir Kapi (25v) dhe Pehëevë (78v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 287,
 • Kumanovë – 58,
 • Kavadarci – 24,
 • Tetovë 21
 • Kërçovë – 21,
 • Velesi – 19,
 • Gostivar – 15,
 • Prilep – 14,
 • Manastir, 11
 • Koçani 11
 • Radovish – 11,
 • Strumica – 10,
 • Ohër 9
 • Strugë – 9,
 • Shtip 8
 • Sveti Nikolla – 8,
 • Gjevgjeli – 7,
 • Negotina, 4
 • Berova 4
 • Vallandova – 4,
 • Resnja 3
 • Probistipi – 3,
 • Vinica 2
 • Kratova – 2,
 • Kriva Pallankë, 1
 • Dellçevë, 1
 • Bogdanci, 1
 • Makedonski Brod, 1
 • Demir Hisar, 1
 • Pehçeva 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 340,
 • Kumanova – 63,
 • Strumica – 49,
 • Gostivar – 45,
 • Tetovë – 44,
 • Dibër – 21,
 • Shtip – 19,
 • Radovish – 18,
 • Kavadarci 14
 • Veles – 14,
 • Gjevgjeli 11
 • Kriva Pallanka – 11,
 • Negotina – 9,
 • Delçevë – 7,
 • Koçani 5
 • Vinica – 5,
 • Kratova – 4,
 • Sveti Nikolla 3
 • Vallandova – 3,
 • Kërçova 2
 • Berova – 2,
 • Prilep, 1
 • Struga, 1
 • Probistip, 1
 • Bogdanci 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Rastet aktive:

Shkup 79716, Aktiv 5728
Gostivar 7885, Aktiv 629
Kumanova 10814, Aktive 882
Tetovë 10671, Aktive 1090
Kavadar 5649, Aktiv 179
Veles 5951, Aktiv 252
Strumica 5500, Aktive 495
Shtip 5465, Aktiv 210
Kërçovë 3817, Aktive 486
Negotino 2280, Aktiv 39
Sveti Nikolla 1786, Aktive 111
Radovish 1432, Aktiv 98
Berova 1182, Aktive 49
Vinica 992, Aktive 41
Demir Kapija 406, Aktiv 4
Pehçeva 308, Aktiv 10
Prilep 8835, Aktiv 286
Manastir 6877, Aktiv 265
Ohër 5723, Aktiv 601
Struga 3728, Aktiv 640
Koçani 3081, Aktiv 109
Gjevgjeli 2335, Aktiv 68
Resnje 1473, Aktiv 102
Dibër 1433, Aktiv 171
Kriva Pallanka 1327, Aktive 50
Dellçeva 1096, Aktive 60
Probishtip 879, Aktiv 45
Vallandova 772, Aktiv 32
Bogdanci 540, Aktiv 23
Krushevë 518, Aktiv 16
Kratova 509, Aktive 55
Makedonski Brod 453, Aktive 35
Demir Hisar 419, Aktiv 11
Makedonska Kamenica 286, Aktive 17
Dojran 139, Aktiv 4

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.229.600 testime për Kovid – 19. Me këtë, numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me korona virus që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 184.277, 165.077 pacientë janë shëruar, 6.307 dhe momentalisht ka 12.893 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button