fbpx

Edukimi i mendjes…

Edukimi i mendjes pa edukimin e zemrës nuk është aspak edukim.

Thënie e Aristotelit, filozof, mendimtar dhe shkencëtar i shquar i Greqisë antike

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button