Pamje nga zjarri në Berovë (VIDEO)

Në Komunën e Berovës është ende aktiv zjarri në pjesën Budinarcë – Mitrashincë, ku po digjet pylli me pisha. Momentalisht nuk ka fshatra të rrezikuara nga zjarri. Gjatë ditës së djeshme kanë intervenuar 22 pjesëtarë të ARM-së, 60 zjarrfikës nga Austrisë, 45 nga Sllovenia, 15 banorë dhe rreth 60 persona nga subjekte të tjera.

Nga video materialet që ka siguruar Portalb mund të shihet se një pjesë na zjarri aktiv në Berovë.

 

Zjarri në Berovë, Foto: PortalbNdërkaq, akoma janë aktive zjarret në Pehçevë, Saraj, Petrovec, Nagoriçan i Vjetër , Prilep, Shtip, Manastir, njoftoi Qendra për Menaxhim me Krizave (QMK), sipas situatës deri në orën 8. Zjarri në Dellçevë është nën kontroll dhe nuk ka rrezik të përhapjes së tij, ndërsa është lokalizuar edhe zjarri në zonën e fshatrave Dren – Smollane, Prilep.

LEXO: Zjarre aktive ka në Berovë, Shkup, Manastir, Kumanovës – është lokalizuar në Dellçevë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button