fbpx

Në 24 orët e fundit në Kumanovë është regjistruar numri më i lartë i të infektuarve me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit nga 3.569 testime janë regjistruar 36 raste të reja me COVID-19, 12 pacientë janë shëruar, ndërkaq nuk ka persona të vdekur. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 156.017, të shëruarve në 150.263, të vdekurve 5.489, ndërkaq për momentin ka 265 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Kumanovë 15
 • Shkup 7
 • Tetovë 6
 • Gostivar 2
 • Prilep, Veles, Shtip, Strumicë, Koçan dhe Kërçovë nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Tetovë 5
 • Shkup 4
 • Manastir 2
 • Sveti Nikole 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 68789, Aktiv 97
 • Kumanovë 8910, Aktiv 29
 • Prilep 8330, Aktiv 3
 • Tetovë 7359, Aktiv 81
 • Manastir 6310, Aktiv 0
 • Veles 5475, Aktiv 1
 • Gostivar 5202, Aktiv 19
 • Kavadar 5156, Aktiv 1
 • Ohër 5023, Aktivi 4
 • Shtip 4964, Aktiv 4
 • Strumicë 4127, Aktiv 4
 • Strugë 2985, Aktiv 4
 • Koçan 2795, Aktiv 3
 • Kërçovë 2605, Aktiv 8
 • Gjevgjeli 2196, Aktiv 1
 • Negotinë 2184, Aktiv 0
 • Sveti Nikole 1525, Aktiv 0
 • Resnjë 1234, Aktiv 0
 • Kriva Pallankë 1227, Aktiv 0
 • Radovish 1161, Aktiv 0
 • Berovë 1032, Aktiv 1
 • Dellçevë 973, Aktiv 0
 • Dibër 947, Aktiv 5
 • Vinicë 886, Aktiv 0
 • Probishtip 789, Aktiv 0
 • Vallandovë 667, Aktiv 0
 • Bogdanci 494, Aktiv 0
 • Krushevë 490, Aktiv 0
 • Demir Hisar 400, Aktiv 0
 • Demir Kapi 396, Aktiv 0
 • Kratovë 377, Aktiv 0
 • Makedonski Brod 359, Aktiv 0
 • Pehçevë 269, Aktiv 0
 • Makedonska Kamenica 249, Aktiv 0
 • Dojran 132, Aktiv 0

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button