fbpx

Egoizmi…

Egoizmi i flet të gjitha gjuhët dhe i luan të gjitha rolet, edhe atë të zemërgjerësisë.

 

François de La Rochefoucauld, shkrimtar francez

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button