fbpx

RMV, një 36 vjeçar në mesin e pacientëve që ndërruan jetë me Kovid-19, ndërkohë u regjistrua ulje e rasteve aktive

Në Maqedoninë e Veriut nga 2.357 persona të testuar për Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, 171 prej tyre kanë rezultuar pozitiv. U regjistruan 26 persona që ndërruan jetë me prani të virusit kurse 409 janë regjistruar si të shëruar, shkruan Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë tetë pacientë (36v, 56v, 63v, 64v, 71v, 76v, 78v, 84v) të infektuar me virusin korona, tre nga Manastiri (41, 65 dhe 82), dy nga Tetova (63v dhe 73v), Strumica (62v dhe 68v), Koçani (61v dhe 80v) dhe nga një në Kumanovë (63), Veles (65v), Gostivar (73v), Ohër (71v), Shtip (56v), Kërçovë ( 40v), Gjevgjeli (68v), Dibër (64v) dhe Vinicë (60v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 58,
 • Kumanovë – 16,
 • Manastir 9
 • Radovish – 9,
 • Vinica – 8,
 • Koçani 7
 • Kërçova – 7,
 • Prilep, 6
 • Ohër 6
 • Shtip – 6,
 • Veles 5
 • Strumica – 5,
 • Tetova, 4
 • Gostivar 4
 • Resnja – 4,
 • Kavadarci – 3,
 • Struga, 2
 • Negotina, 2
 • Sveti Nikolla, 2
 • Kratova 2
 • Makedonska Kamenica – 2,
 • Delçevë, 1
 • Probishtip, 1
 • Krushevë 1
 • Demir Hisar – 1 secili.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 171,
 • Prilep – 39,
 • Kumanovë – 37,
 • Manastir – 36,
 • Tetovë – 15,
 • Veles – 13,
 • Gostivar – 12,
 • Kërçovë – 11,
 • Shtip – 10,
 • Strumicë – 9,
 • Kavadarci 8
 • Radovish – 8,
 • Kriva Pallanka – 6,
 • Ohri 5
 • Koçani – 5,
 • Vinica 4
 • Demir Hisar – 4,
 • Dibra 3
 • Probishtipi – 3,
 • Negotina, 2
 • Resnja 2
 • Bogdanci – 2,
 • Gjevgjelia, 1
 • Sveti Nikole, 1
 • Berova 1
 • Dellçeva – 1

Rastet aktive:

Shkup 68039, aktiv 4785
Kumanovë 8735, aktive 844
Prilep 8249, aktiv 379
Tetovë 7174, aktiv 423
Manastir 6238, aktiv 642
Veles 5451, aktiv 353
Gostivar 5148, aktiv 266
Kavadarci 5139, aktiv 207
Ohër 4967, aktiv 374
Shtip 4943, aktiv 219
Strumica 4083, aktive 180
Struga 2965, aktive 126
Koçani 2763, aktiv 136
Kërçovë 2521, aktiv 224
Gjevgjeli 2186, aktiv 156
Negotina 2175, aktiv 128
Sveti Nikolla 1515, aktiv 92
Resnjë 1228, aktiv 178
Kriva Pallanka 1216, aktiv 37
Radovish 1123, aktiv 88
Berova 1025, 25 aktive
Dellçevë 961, aktiv 67
Dibër 935, aktive 18
Vinica 866, aktiv 115
Probishtipi 784, aktiv 20
Vallandova 664, aktive 16
Bogdanci 493, aktiv 33
Krushevë 491, aktiv 72
Demir Kapija 396, aktiv 15
Demir Hisar 395, aktiv 53
Kratova 360, aktive 8
Makedonski Brod 356, aktiv 1
Pehçeva 265, aktive 10
Makedonska Kamenica 241, aktive 18
Dojran 132, aktiv 0

Deri tani, gjithsej 743.378 teste të për virusin korona janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID -19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 154.222, numri i pacientëve të shëruar është 138.779, numri i atyre që humbën jetën është 5.135 dhe numri i rasteve aktive është 10.308.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button