fbpx

Mizoria ashtu si…

Mizoria ashtu si çdo gjë tjetër, ndikohet nga moda, që ndryshon sipas kohës dhe vendit.

Karl Heinrich Marx, filozof gjerman

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button