fbpx

Shtetasit e RMV-së do të mund të hyjnë në Malin e Zi pa test PCR

Testi negativ PCR nuk do të jetë i nevojshëm më për të hyrë në Malin e Zi, kështu kanë vendosur autoritetet malazeze. Kjo risi përfshin të gjithë qytetarët e Ballkanit Perëndimor, përfshirë qytetarët e Maqedonisë së Veriut.

Hyrja në Mal të Zi pa test PCR të kryer më parë dhe pa konfirmimin e imunizimit do të lejohet për turistët nga Ballkani Perëndimor, dmth RMV, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Kosova dhe Shqipëria.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button