fbpx

Jeta nuk është e ndarë në semestra. Ju nuk i…

Jeta nuk është e ndarë në semestra. Ju nuk i ndalni dot stinët e vitit dhe vetëm shumë pak prej punëdhënësve tuaj janë të interesuar t’ju ndihmojnë për të gjetur vetveten. Prandaj gjejeni vetveten se kush jeni në kohën e duhur.

Shkruan: Bill Gates.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button