fbpx

RMV, u publikuan statistikat për të infektuarit me virusin korona për 24 orët e fundit

Në Maqedoninë e Veriut nga 2.596 persona të testuar për Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, gjithsej 603 prej tyre kanë rezultuar pozitiv. U regjistruan 39 persona që ndërruan jetëme prani të virusit kurse 641 janë regjistruar si të shëruar, shkruan Portalb.mk.

Janë raportuar gjithsej 39 persona të vdekur: 18 nga Shkupi (52 , 53 , 62 , 66 , 71 , 71 , 73 , 73 , 74 , 74 , 78 , 79 , 80 , 82 , 83 , 85  dhe 91 ), 3 të vdekur nga Ohri (64, 81 dhe 82), Tetova (63, 80 dhe 81), Strumica (72, 73 dhe 80) dhe Kavadari (70, 82 dhe 83), 2 persona nga Prilepi (66 dhe 67) dhe Kumanova (58  dhe 80 ), nga një person në Manastir (74 ), Veles (79 ), Shtip (77 ), Koçan (71 ) dhe Probishtip (63 ). Të gjithë pacientët vdiqën në spital.

Rastet e reja:

 • Shkup – 209,
 • Kumanovë – 62,
 • Strumicë – 39,
 • Manastir – 38,
 • Ohër – 36,
 • Prilep – 31,
 • Tetovë – 27,
 • Koçan – 21,
 • Veles – 19
 • Shtip – 19,
 • Kërçovë – 14,
 • Gostivar – 13,
 • Kavadar – 11 ,
 • Radovish – 8,
 • Strugë – 7,
 • Vinicë – 6,
 • Kriva Pallankë – 5
 • Resnjë – 5,
 • Gjevgjeli – 4,
 • Vallandovë – 4,
 • Demir Hisar – 4
 • Negotinë – 3,
 • Sveti Nikole – 3,
 • Probishtip – 3,
 • Pehçevë – 3,
 • Berovë -2,
 • Dellçevë -2,
 • Krushevë -2,
 • Dibër – 1
 • Bogdanci – 1
 • Makedonski Brod – 1.

Pacientët e shëruar: 

 • Shkup – 197,
 • Ohër – 98,
 • Strugë – 48,
 • Prilep – 41,
 • Manastir – 38,
 • Kumanovë – 35,
 • Veles – 34,
 • Strumicë – 26,
 • Shtip – 23,
 • Gostivar – 22,
 • Tetovë – 20,
 • Kërçovë – 15,
 • Koçani – 8
 • dhe Gjevgjeli – 8
 • Radovishi – 6,
 • Vinicë – 5
 • Probishtip – 5
 • Resnjë – 4,
 • Kriva Palanka – 3,
 • Sveti Nikollë -2
 • Berovo – 2
 • Pehçevë – 1.

Rastet aktive: 

 • Shkup 66093, raste aktive  8203
 • Kumanovë 8246, raste aktive  1225
 • Prilep 8012, raste aktive  889
 • Tetovë 6992, raste aktive  655
 • Manastir 5916, raste aktive  1224
 • Veles 5280, raste aktive  651
 • Gostivar 5048, raste aktive  453
 • Kavadar 5046, raste aktive  477
 • Shtip 4807, raste aktive  452
 • Ohër 4793, raste aktive  825
 • Strumicë 3876, raste aktive  553
 • Strugë 2894, raste aktive  222
 • Kochani 2639, raste aktive  302
 • Kërçovë 2391, raste aktive  293
 • Gjevgjeli 2147, raste aktive  320
 • Negotinë 2125, raste aktive  226
 • Sveti Nikollë 1455, raste aktive  154
 • Kriva Pallanka 1192, raste aktive  89
 • Resnjë 1181, raste aktive  207
 • Radovish 1059, raste aktive  126
 • Berovë 981, raste aktive  63
 • Delçevë 938, raste aktive  104
 • Dibër 919, raste aktive  62
 • Vinicë 760,  raste aktive  112
 • Probishtip 760, raste aktive  36
 • Valandovë 646, raste aktive  100
 • Bogdanci 476, raste aktive  73
 • Krushevë 463, raste aktive  104
 • Demir Kapija 392, raste aktive  31
 • Demir Hisar 370, raste aktive  62
 • Kratovë 354, raste aktive e 17
 • Makedonski Brod 352, raste aktive  32
 • Pehçevë 259, raste aktive e 22
 • Makedonska Kamenica 227, raste aktive e 14
 • Dojran 132, raste aktive  14

Deri tani, gjithsej 700.728 teste të për virusin korona janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID -19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 149.221, numri i pacientëve të shëruar është 126.234, numri i atyre që humbën jetën është 4.595 dhe numri i rasteve aktive është 18.392.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button