fbpx

RMV, të rinjtë mund të aplikojnë deri më 19 maj në konkursin për mjedis jetësor

Të rinjtë edhe nga Maqedonia e Veriut mund të aplikojnë në konkursin për mjedisin jetësor të organizuar nga Ministria federale për arsim dhe hulumtim në Gjermani, transmeton Portalb.mk.

“Ministria federale për arsim dhe hulumtim në Gjermani edhe këtë vit ka publikuar konkursin për të garuar të shkencëtarët e rinjtë nga gjithë bota në temën për mjedisin jetësor”, njoftojnë nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup.

Aplikimi mund të realizohet KËTU deri më 19 maj të këtij viti, kur do të mbarojë mundësia për të qenë pjesë e garës ku do të përzgjedhen 25 fituesit.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button