fbpx

CEO i bursës më të madhe të kriptomonedhave e sheh rregullimin si rrezikun më të madh

Rregullimi është një prej rreziqeve më të mëdha për biznesin e kriptomonedhave tha CEO i Coinbase Brian Armstrong, raporton PCW.

“Është e njëjta situatë si me sigurinë kibernetike” u shpreh a gjatë një interviste. “Tashmë po jemi kompani publike do të përballemi me presion më të latë ndërsa njerëzit duan të kuptojnë implikimet e këtij biznesi.”

Coinbase pritet të bëhet kompania crypto e parë që del si kompani publike në SHBA. Me aksione që kanë çmim referencë 250 dollarë, bursa e kriptomonedhave mund të vlerësohet me 65.3 miliardë dollarë.

“Jemi të lumtur që tashmë do të luajmë sipas rregullave. Por duam të trajtohemi njëlloj siç trajtohen shërbimet tradicionale financiare dhe të mos ndëshkohemi thjesht sepse jemi në industrinë e kriptomonedhave,” tha Armstrong.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button