fbpx

Nëse dëshironi të bëheni të lumtur….

“Nëse dëshironi të bëheni të lumtur, bëhuni”

Leo Tolstoy, shkrimtar rus, novelist, eseist, dramaturg dhe filozof.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button