fbpx

RMV, numër rekord i pacientëve që ndërruan jetë me kovid, mbi një mijë raste të reja në 24 orët e fundit

Nga gjithsej 4.147 të testuar për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut, gjatë 24 orëve të fundit 1.320 persona kanë rezultuar pozitiv, ndërsa 50 persona kanë humbur betejën me virusin. Të shëruar janë regjistruar 457 pacientë, shkruan Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë 19 pacientë (95, 92, 86, 84, 81, 80, 80, 78, 76, 75, 73, 73, 70, 70, 70, 68, 62, 61, 60, 58v) me virusin kovid, 4 nga Kërçova (63, 62, 56, 53v), 3 pacientë Kumanova (74, 74, 56v), Manastiri (73, 69, 55v), Shtipi (82, 67, 53v), Prilepi (82, 53v), Velesi (77, 70v), Strumica (84, 74v), Koçani (66, 63v), Kriva Pallanka (77, 53v), Tetova (46v), Gostivari (65v), Kavadarci (65v), Ohri (58v), Struga (72v), Negotina (62v) dhe Resnja (76v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 580,
 • Manastir – 113,
 • Kumanovë – 75,
 • Prilep – 59,
 • Veles – 50,
 • Ohër – 43,
 • Kavadarci – 41,
 • Tetovë – 38,
 • Gostivar – 36,
 • Strumicë – 32,
 • Shtip – 31,
 • Koçan – 30,
 • Gjevgjeli – 27,
 • Resnje – 24,
 • Kërçovë – 22,
 • Radovish – 14,
 • Strugë – 13,
 • Berovë – 12,
 • Negotinë – 10,
 • Kriva Pallanka 9
 • Vallandovë – 9,
 • Vinica – 8,
 • Bogdanci – 7,
 • Dellçeva – 6,
 • Sveti Nikolla 5
 • Makedonski Brod – 5,
 • Dibra, 4
 • Probishtipi, 4
 • Demir Kapija 4
 • Demir Hisari – 4,
 • Krusheva – 3,
 • Kratova 1
 • Pehçeva – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 133,
 • Prilep – 46,
 • Kavadarci – 35,
 • Kumanovë – 34,
 • Veles – 22,
 • Gostivar – 20,
 • Shtip – 19,
 • Tetovë 18
 • Negotinë – 18,
 • Manastir,15
 • Gjevgjeli 15
 • Strumicë – 15,
 • Koçani – 12,
 • Kërçovë – 8,
 • Sveti Nikolla – 7,
 • Berovë – 6,
 • Radovish 5
 • Probishtip – 5,
 • Resnjë, 4
 • Delçevë 4
 • Vinicë – 4,
 • Vallandovë – 3,
 • Kriva Pallanka, 2
 • Demir Kapija 2
 • Makedonski Brod – 2,
 • Ohër, 1
 • Kratova 1
 • Demir Hisar – 1

Rastet aktive:

Shkup 59394, aktiv 10281
Prilep 7190, aktiv 1106
Kumanovë 7020, aktiv 966
Tetovë 6397, aktiv 633
Gostivar 4612, aktiv 501
Veles 4618, aktiv 780
Kavadarci 4532, aktiv 727
Manastir 4637, aktiv 897
Shtip 4338, aktiv 464
Ohër 4219, aktiv 837
Strumica 3338, aktive 391
Struga 2711, aktive 257
Koçani 2297, aktiv 269
Kërçovë 2054, aktiv 203
Negotinë 1958, aktiv 382
Gjevgjeli 1886, aktiv 410
Sveti Nikolla 1285, aktiv 125
Kriva Pallanka 1089, aktive 115
Resnjë 1039, aktiv 182
Radovish 926, aktiv 128
Dibër 864, 60 aktiv
Dellçevë 851, aktiv 93
Berova 862, aktiv 122
Probishtip 707, aktiv 102
Vinica 630, aktiv 87
Vallandova 534, aktiv 95
Krusheva 438, aktiv 127
Bogdanci 417, aktiv 81
Demir Kapija 364, aktiv 84
Kratova 334, aktiv 29
Demir Hisar 330, aktiv 44
Makedonski Brod 308, aktiv 41
Pehçeva 236, aktiv 36
Makedonska Kamenica 211, aktive 17
Dojran 114, aktiv 11

Ndryshe, deri tani, një total prej 633,407 testeve të Kovid-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me virusin korona në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 132 740, numri i pacientëve të shëruar është 108 197, numri i atyre që humbën jetën është 3 860 dhe numri i rasteve aktive është 20 683.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button