fbpx

Nuk ka rrugë të pakalueshme për njeriun i cili…

Nuk ka rrugë të pakalueshme për njeriun i cili shkon përpara me një qëllim në kokë dhe pa u ngutur aspak; nuk ka nderime të paarritshme për njeriun i cili përgatitet t’i fitojë ato me durim.

Shkruan: Jean De La BruyFre (1645 – 1696); Shkrimtar francez i klasicizmit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button