fbpx

RMV, 10 persona me KOVID-19 humbën jetën, mbi 300 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit janë regjistruar 333 raste reja me KOVID-19 nga 2.259 testime, 268 janë shëruar, ndërkaq 10 të tjerë kanë ndërruar jetë. Deri më tani, janë kryer gjithsej 543,254 teste të KOVID-19 në vend. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 107.163, numri i pacientëve të rikuperuar është 94.729, numri i vdekjeve është 3.195 dhe numri i rasteve aktive është 9.239, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 10 persona , 3 pacientë nga Shkupi (85, 70, 70 vjeç), 2 pacientë nga Kavadari (90, 59 vjeç) ,1 pacient nga Shtipi (47vjeç), Velesi (59 vjeç), Koçanë (79vjeç), Kumanovë (82vjeç) , dhe Ohër (68 vjeç). Prej tyre nëntë pacientë kanë ndërruar jetë në spital, ndërsa një pacient në shtëpi”, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 182
 • Kavadar 22
 • Kumanovë dhe Ohër nga 20
 • Tetovë 15
 • Manastir 11
 • Prilep 9
 • Negotinë 8
 • Veles dhe Resnje nga 7
 • Gostivar 6
 • Gjevgjeli 4
 • Strumicë 3
 • Strugë, Kërçovë, Sveti Nikolë, Kriva Palankë dhe Kratovë nga 2 raste në secilin qytet
 • Shtip, Koçanë, Dibër, Radovish, Berovë, Vinicë, Bogdancë, Demir Hisar dhe Makedonski Brod nga 1 rast në secilin qytet

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 160
 • Prilep 28
 • Kumanovë 20
 • Kriva Palankë 14
 • Veles 9
 • Tetovë 6
 • Manastir, Kërçovë dhe Gjevgjeli nga 4
 • Koçanë, Berovë dhe Probishtip nga 3
 • Gostivar dhe Bogdancë nga 2
 • Kavadar, Sveti Nikolë, Vinicë, Krushevë, Kratovë dhe Pehçevë nga rast në 1 secilin qytet

Shpërndarja e të infektuarve dhe rastet aktive

 1. Shkup 182, aktiv 4327
 2. Kumanovë 20, aktiv 352
 3. Prilep 9, aktiv 700
 4. Tetovë 15, aktiv 271
 5. Gostivar 6, aktiv 181
 6. Shtip 1, aktiv 117
 7. Kavadar 22, aktiv 568
 8. Veles 7, aktiv 242
 9. Manastir 11, aktiv 219
 10. Ohër 20, aktiv 463
 11. Strumicë 3, aktiv 190
 12. Strugë 2, aktiv 180
 13. Koçan 1, aktiv 101
 14. Kërçovë 2, aktiv 46
 15. Negotinë 8, aktiv 318
 16. Gjevgjeli 4, aktiv 278
 17. Sveti Nikole 2, aktiv 25
 18. Kriva Palanka 2, aktive 128
 19. Resnjë 7, aktiv 62
 20. Dibër 1, aktive 18
 21. Dellçevë, aktiv 66
 22. Radovish 1, aktiv 16
 23. Berovë 1, aktiv 31
 24. Probishtip, aktiv 34
 25. Vinicë 1, aktiv 23
 26. Vallandovë, aktiv 36
 27. Krushevë, aktiv 81
 28. Bogdanci 1, aktiv 67
 29. Kratovë 2, aktiv 28
 30. Demir Hisar 1, aktiv 27
 31. Demir Kapija, aktiv 32
 32. Makedonski Brod 1, aktiv 6
 33. Makedonska Kamenica, aktiv 2
 34. Pehçevë, aktiv 3
 35. Dojran, aktiv 1

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button