fbpx

RMV, 449 raste të reja me virusin korona, ndërsa 10 persona ndërruan jetë

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë kryer gjithsej 3,283 teste për Kovid-19, nga këto, 449 persona kanë rezultuar pozitiv, 10 persona kanë humbur betejën me virusin, ndërsa gjithsej 227 janë regjistruar si të shëruar, njofton Portalb.mk.

Në gjithë vendin ndërruan jetë 10 pacientë të infektuar me virusin korona: 3 pacientë nga Shkupi (83, 79, 65), një nga Tetova (72), Kumanova (71), Prilepi (79), Velesi (84), Ohri (58), Kavadari (65) dhe Delçevë (75).

Rastet e reja:

 • Shkup  170
 • Prilep  55
 • Kavadar 35
 • Gjevgjeli  23
 • Tetovë  19
 • Ohër dhe Kumanovë  17
 • Manastir dhe Negotin nga 16
 • Veles 10
 • Strugë 8
 • Strumicë dhe Resnjë nga  7
 • Gostivar  6
 • Shtip, Delçevë dhe Bogdanci nga 5
 • Kriva Pallanka, Berovë dhe Kratovë nga 4
 • Probishtip dhe Demir Kapija nga 3
 • Kërçovë, Dibër, Vallandovë dhe Krushevë nga 2
 • Koçan dhe Radovish nga 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 102
 • Kumanovë  41
 • Prilep  17
 • Kavadar  14
 • Tetovë dhe Vele nga 8
 • Shtip  6
 • Gostivar dhe Koçan nga 5
 • Manastir dhe Strumicë nga 4
 • Gjevgjeli, Negotinë, Resnjë dhe Krushevë nga 2
 • Dibër, Probishtip, Vinicë, Dojran dhe Makedonski Brod nga 1

Rastet aktive:

 • Shkup 43233, aktiv 2952
 • Kumanovë 5445, aktiv 214
 • Tetovë 5338, aktiv 236
 • Prilep 5082, aktiv 474
 • Gostivar 3723, aktiv 115
 • Shtip 3602, aktiv 95
 • Manastir 3357, aktiv 133
 • Veles 3349, aktiv 238
 • Ohër 3118, aktiv 392
 • Kavadar 3090, aktiv 466
 • Strumicë 2657, aktive 155
 • Strugë 2351, aktive 173
 • Koçan 1782, aktiv 47
 • Kërçovë 1757, aktiv 62
 • Sveti Nikolla 1100, aktiv 24
 • Gjevgjeli 1123, aktiv 132
 • Negotinë 1102, aktiv 123
 • Dibër 787, aktiv 43
 • Resnjë 791, aktiv 64
 • Kriva Palanka 784, aktiv 54
 • Radovish 742, aktiv 40
 • Delçevë 720, aktiv 230
 • Berovë 634, aktive 32
 • Probishtip 529, aktiv 22
 • Vinicë 508, aktive 21
 • Valandovë 351, aktiv 23
 • Kratovë 265, aktiv 34
 • Demir Hisar 257, aktiv 12
 • Makedonski Brod 251, aktiv 7
 • Krushevë 252, aktiv 51
 • Bogdanci 245, aktiv 21
 • Demir Kapij 234, aktiv 33
 • Makedonska Kamenica 193, aktiv 5
 • Pehçevë 184, aktive 3
 • Dojran 95, aktiv 9

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Kovid-19 nga fillimi i pandemisë deri sot është 99,031, nga të cilët 89,249 të shëruar, kurse 3,047 kanë ndërruar jetë. Aktualisht ka 6,735 raste aktive në vend. Deri më tani janë realizuar 500,551 testime për Covid -19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button