fbpx

RMV, 11 pacientë ndërruan jetë me KOVID-19, 357 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit, janë kryer 2013 testime dhe prej tyre 347 kanë dalur pozitiv, 11 persona kanë ndërruar jetë, 378 janë shëruar, njofton Portalb.mk.

Në gjithë vendin ndërruan jetë gjithsej 11 pacientë të infektuar me virusin korona: pesë pacientë nga Shkupi (35, 75, 65, 81 dh 74v.), një nga Shtipi (80), një nga Velesi (82), një nga Strumica (78), një nga Kavadari (55), një nga Vallandova (63) dhe një nga Pehçeva (93). Vetëm një pacient ka ndërruar jetë jashtë kushteve spitalore.

Rastet e reja:

 • Shkup-179,
 • Kumanovë-24,
 • Ohër-18,
 • Tetovë-14,
 • Shtip-13,
 • Kavadar-13,
 • Veles-11,
 • Dellçevë-10,
 • Gostivar-8,
 • Koçan-8,
 • Prilep-5,
 • Strumicë-7,
 • Strugë-4,
 • Kërçovë-4,
 • Sveti Nikole-2,
 • Gjevgjeli-1,
 • Dibër-4,
 • Resnjë-1,
 • Kriva Pallankë-3,
 • Berovë-4,
 • Probishtip-5,
 • Vinicë-1,
 • Bogdanci-3,
 • Demir Kapi-2,
 • Krushevë-1,
 • Manastir-1,
 • Pehçevë-1.

Pacientët e shëruar në 24 orët e fundit:

 • Shkup-270,
 • Prilep-15,
 • Kumanovë-13,
 • Tetovë-11,
 • Strumicë-9,
 • Kavadar-8,
 • Veles-6,
 • Shtip-5,
 • Kërçovë-5,
 • Gostivar-4,
 • Koçan-4,
 • Negotinë-4,
 • Kriva Pallankë-4,
 • Manastir-3,
 • Resnjë-3,
 • Radovish-3,
 • Sveti Nikole-2,
 • Gjevgjeli-2,
 • Berovë-2,
 • Bogdanci-1,
 • Kratovë-1,
 • Krushevë-1,
 • Strugë-1,
 • Pehçevë-1.

Rastet aktive:

• Shkup 39340, aktiv 6359
• Kumanovë 5103, aktiv 444
• Tetovë 5021, aktiv 470
• Prilep 4515, aktiv 249
• Gostivar 3570, aktiv 310
• Shtip 3471, aktiv 169
• Manastir 3186, aktiv 224
• Veles 3006, aktiv 315
• Ohër 2712, aktiv 367
• Strumicë 2503, aktive 359
• Kavadar 2453, aktiv 359
• Strugë 2169, aktive 157
• Koçan 1712, aktiv 118
• Kërçovë 1693, aktiv 157
• Sveti Nikole 1065, aktiv 46
• Gjevgjeli 964, aktiv 113
• Negotinë 949, aktiv 146
• Dibër 740, aktiv 121
• Resnjë 721, aktiv 119
• Kriva Pallankë 712, aktiv 66
• Radovish 683, aktiv 48
• Berovë 576, aktiv 52
• Dellçevë 557, aktiv 172
• Probishtip 497, aktiv 42
• Vinicë 482, aktiv 45
• Vallandovë 325, aktiv 22
• Demir Hisar 242, aktiv 14
• Makedonski Brod 240, aktiv 12
• Bogdanci 220, aktiv 35
• Kratovë 213, aktiv 16
• Krushevë 200, aktiv 38
• Makedonska Kamenicë 190, aktiv 48
• Demir Kapi 182, aktiv 38
• Pehçevë 178, aktiv 12
• Dojran 81, aktiv 7

Deri më tani numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 90.471, të shëruarve 76.423, të vdekurve 2.779, ndërkaq rasteve aktive 11.269.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button