fbpx

RMV, 15 pacientë ndërruan jetë me KOVID-19, 356 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit, janë kryer 1906 testime dhe prej tyre 356 kanë dalur pozitiv, 15 persona kanë ndërruar jetë, 587 janë shëruar, njofton Portalb.mk.

Në gjithë vendin ndërruan jetë gjithsej 15 pacientë të infektuar me virusin korona: pesë pacientë nga Shkupi (65, 64, 82, 60 dhe 66v), një nga Kumanova (73v), tre pacientë nga Tetova (78, 36 dhe 61v), një nga Prilepi (69v), një nga Kavadarci (73v), një nga Kërçova (51v), një nga Kriva Pallanka (79v), një nga Dellçeva (46v) dhe një pacient nga Kratova (59v).

Rastet e reja:

 • Shkup-171,
 • Kumanovë-12,
 • Tetovë-19,
 • Prilep-15,
 • Gostivar-6,
 • Shtip-7
 • Manastir-4,
 • Veles-10,
 • Ohër-20,
 • Strumica-8,
 • Kavadarci-19,
 • Struga-10,
 • Koçani-2,
 • Kërçovë-10,
 • Sveti Nikolla-1,
 • Gjevgjeli-3,
 • Negotinë-3,
 • Resnjë-3,
 • Kriva Pallanka-3,
 • Radovish-3,
 • Berova-4,
 • Dellçeva-3,
 • Probishtip-7,
 • Vinica-3,
 • Demir Hisar-1,
 • Kratova-1,
 • Krusheva-4,
 • Makedonska Kamenica-1,
 • Demir Kapija-1,
 • Pehçeva-2

Pacientët e shëruar në 24 orët e fundit:

 • Shkup-426,
 • Kumanovë-18,
 • Tetovë-7,
 • Prilep-12,
 • Gostivar-14,
 • Shtip-8,
 • Manastir-11,
 • Veles-13,
 • Strumicë-13,
 • Kavadarci-19
 • Koçani-6,
 • Kërçovë-8,
 • Sveti Nikollë-1,
 • Gjevgjeli-2,
 • Negotinë-2,
 • Kriva Pallanka-8,
 • Radovish-6,
 • Berovë-3,
 • Probishtip-5,
 • Vallandovë-1,
 • Bogdanci-2,
 • Kratova-1
 • Pehçeva-1.

Rastet aktive:

• Shkup 39024, aktiv 6767
• Kumanovë 5062, aktiv 429
• Tetovë 4994, aktiv 463
• Prilep 4497, aktiv 269
• Gostivar 3552, aktiv 308
• Shtip 3454, aktiv 166
• Manastir 3178, aktiv 219
• Veles 2980, aktiv 307
• Ohër 2684, aktiv 387
• Strumica 2487, 360 aktiv
• Kavadarci 2430, aktiv 365
• Struga 2162, aktiv 185
• Koçani 1704, aktiv 116
• Kërçovë 1681, aktiv 151
• Sveti Nikolla 1062, aktiv 48
• Gjevgjeli 957, aktiv 117
• Negotina 948, aktiv 155
• Dibër 725, aktiv 106
• Resnjë 715, aktiv 116
• Kriva Pallanka 708, aktiv 66
• Radovish 679, aktiv 50
• Berov 571, aktiv 52
• Dellçeva 541, aktiv 157
• Probishtip 489, aktiv 35
• Vinica 479, aktiv 43
• Vallandova 325, aktiv 23
• Demir Hisar 242, aktiv 14
• Makedonski Brod 239, aktiv 14
• Bogdanci 214, aktiv 30
• Kratova 210, aktive 14
• Krushevë 196, aktiv 37
• Makedonska Kamenica 190, aktiv 48
• Demir Kapia 180, aktiv 37
• Pehçeva 177, aktive 15
• Dojran 81, aktiv 7

Deri më tani janë realizuar 437.267 testime për Kovid-19, ndërsa numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 89.817, të shëruarve 75.387, të vdekurve 2.754, ndërkaq rasteve aktive 11.676.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button