fbpx

RMV, 10 pacientë ndërruan jetë, 403 raste të reja me Kovid-19

Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 403 raste pozitive nga gjithsej 2118 teste të kryera për Kovid-19, ndërsa 339 janë regjistruar si të shëruar, derisa 10 persona kanë humbur betejën me këtë virus, shkruan Portalb.mk.

Në gjithë vendin u regjistruan 10 vdekje të pacientëve të infektuar me virusin korona: dy pacientë nga Shkupi (54 dhe 90v), një nga Kumanova (73v), dy pacientë nga Prilepi (59 dhe 56v), një nga Ohri (72v), nga Bogdanci (76v), nga Strumica (71 v), nga Makedonska Kamenica (74v) dhe një pacient nga Kërçova (76v).

Rastet e reja:

 • Shkup-165,
 • Kumanovë-30,
 • Dibër-9,
 • Shtip-4,
 • Prilep-10,
 • Tetovë-14,
 • Struga-11,
 • Veles-25,
 • Manastir-10,
 • Ohër-19,
 • Kavadarci-22,
 • Gostivar-11,
 • Gjevgjeli-8,
 • Strumica-13,
 • Radovish-3,
 • Krusheva-4,
 • Koçani-14,
 • Probishtip-1,
 • Demir Hisar -1,
 • Makedonski Brod-2,
 • Berova-3,
 • Vinica-2,
 • Dellçeva-2,
 • Sveti Nikolla-1,
 • Kërçovë-4,
 • Resnjë-4,
 • Negotinë-11.

Pacientët e shërruar:

 • Shkup-106,
 • Kumanovë-22,
 • Dibër-14,
 • Shtip-14,
 • Prilep-28,
 • Tetovë-10,
 • Veles-13,
 • Manastir-15,
 • Kavadarci-24,
 • Gostivar-6,
 • Gjevgjeli-8,
 • Strumica-12,
 • Kriva Pallanka-5,
 • Radovish-2,
 • Koçani-12,
 • Probishtip-3,
 • Demir Hisar-3,
 • Makedonski Brod-1,
 • Pehçeva-1,
 • Berovë-13,
 • Vallandovë-1,
 • Vinicë- 6,
 • Sveti Nikole-1,
 • Kërçovë-4,
 • Resnjë-4,
 • Negotinë-11.

Rastet aktive:

• Shkup 38330, aktiv 9985
• Kumanovë 4981, aktiv 477
• Dibër 704, aktiv 134
• Shtip 3421, aktiv 194
• Prilep 4440, aktiv 305
• Tetovë 4939, aktiv 706
• Struga 2126, aktive 196
• Veles 2933, aktiv 392
• Manastir 3162, aktiv 366
• Ohër 2633, aktiv 443
• Kavadarci 2372, aktiv 463
• Gostivar 3515, aktiv 444
• Gjevgjeli 1242, aktiv 206
• Strumica 2456, aktiv 453
• Kriva Pallanka 697, aktiv 94
• Radovish 668, aktiv 77
• Krusheva 188, aktiv 35
• Koçani 1687, aktiv 155
• Probishtipi 472, aktiv 34
• Demir Hisar 240, aktiv 27
• Makedonski Brod 236, aktiv 16
• Pehçeva 173, aktiv 24
• Berova 557, aktiv 55
• Vallandova 323, aktiv 31
• Vinica 474, aktive 58
• Dellçeva 710, aktiv 230
• Kratova 206, aktive 14
• Sveti Nikolla 1061, aktiv 71
• Kërçovë 1645, aktiv 190
• Resnjë 692, aktiv 125
• Negotina 1106, aktiv 231

Ndryshe, numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid-19 në vendin tonë nga fillimi i epidemisë është 88.389 nga këto 69.476 janë shëruar ndërsa 2.682 kanë ndërruar jetë. Aktualisht në vend ka 16.231 raste aktive me virusin korona.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button