fbpx

RMV, 12 pacientë ndërruan jetë, 520 raste të reja me Kovid-19

Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 520 raste pozitive nga gjithsej 3023 teste të kryera për Kovid-19, ndërsa 372 janë regjistruar si të shëruar, derisa 12 persona kanë humbur betejën me këtë virus, shkruan Portalb.mk.

Betejën me Kovid-19 e humbën 12 pacientë në spitale: katër pacientë nga Shkupi (88, 50, 82 dhe 65v), një pacient nga Dibra (72v), dy nga Struga (79 dhe 81v), dy pacientë nga Ohri (94 dhe 66v), një pacient nga Strumica (79), Kriva Pallanka (59v) dhe një pacient nga Kërçova (70v).

Raste e reja:

 • Shkup-231,
 • Kumanovë-22,
 • Dibër-11,
 • Shtip-10,
 • Prilep-9,
 • Tetovë-23,
 • Struga-9,
 • Veles-20,
 • Manastir-10,
 • Ohër-22,
 • Kavadarci-28,
 • Gostivar-25,
 • Gjevgjeli-8,
 • Strumica-20,
 • Kriva Pallanka-12,
 • Radovish-6,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-7,
 • Probishtipi-5,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçeva-4,
 • Berova-4,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-2,
 • Dellçeva-7,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-2,
 • Kërçovë-11,
 • Resnjë-1,
 • Negotina-3.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-150,
 • Kumanovë-16,
 • Shtip-6,
 • Prilep-18,
 • Tetovë-12,
 • Strugë-20,
 • Veles-15,
 • Manastir-17,
 • Kavadarci-27,
 • Gostivar-14 ,
 • Gjevgjeli-9,
 • Strumica-17,
 • Radovish-7,
 • Koçani-13,
 • Probishtip-2,
 • Makedonski Brod-1,
 • Berova-5,
 • Vinica-2,
 • Sveti Nikolla-1,
 • Kërçovë-5,
 • Resnjë-3,
 • Negotinë-12 .

Rastet aktive:

• Shkup 37746, aktiv 9871
• Kumanovë 4912, aktiv 472
• Dibër 694, aktive 146
• Shtip 3392, aktiv 187
• Prilep 4392, aktiv 348
• Tetovë 4898, aktiv 704
• Struga 2103, aktive 191
• Veles 2888, aktiv 387
• Manastir 3123, aktiv 369
• Ohër 2586, aktiv 419
• Kavadarci 2317, aktiv 479
• Gostivar 3480, aktiv 435
• Gjevgjeli 1225, aktiv 211
• Strumica 2410, aktiv 434
• Kriva Pallanka 688, aktiv 113
• Radovish 655, aktiv 73
• Krushevë 176, aktiv 25
• Koçani 1663, aktiv 158
• Probishtip 467, aktiv 34
• Demir Hisar 238, aktiv 29
• Makedonski Brod 232, aktiv 14
• Pehçevë 169, aktiv 26
• Berova 547, aktiv 63
• Vallandova 321, aktiv 34
• Vinica 468, aktive 65
• Delçeva 690, aktiv 211
• Kratova 203, aktive 16
• Sveti Nikolla 1054, aktiv 66
• Kërçova 1623, aktiv 179
• Resnjë 670, aktiv 112
• Negotina 1087, aktiv 235

Ndryshe, numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid-19 në vendin tonë nga fillimi i epidemisë është 87.117 nga këto 68.364 janë shëruar ndërsa 2.647 kanë ndërruar jetë. Aktualisht në vend ka 16.106 raste aktive me virusin korona.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button