fbpx

Sa herë e gjen veten në anën e shumicës…

“Sa herë e gjen veten në anën e shumicës, është koha të reflektosh dhe të ndryshosh”

Thënie nga Mark Twain. Emri i tij i është Samuel Langhorne Clemens. Ai është i njohur si shkrimtar përmes novelave të tij dhe veprave humoristike.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button