fbpx

RMV, 20 pacientë ndërruan jetë me Kovid-19, 815 raste të reja

 Ministria e Shëndetësisë raportoi se nga gjithsej 2664 teste për virusin korona gjatë 24 orëve të fundit, gjithsej 815 persona kanë rezultuar pozitiv, betejën me virusin e kanë humbur 20 persona ndërsa janë shëruar  396 pacientë, shkruan Portalb.mk.

Në 24 orët e fundit ndërruan jetë  pacientë me Kovid-19: tetë pacientë nga Shkupi (76, 65, 84, 64, 71, 80, 51, 74), dy nga Velesi (70 и 65), një nga Manastiri (84), një nga Kavadari (68), dy pacientë nga Gostivari (64 dhe 89), një nga Strumica (63) dhe një pacient nga Berova (77). Prej tyre dy pacientë kanë ndërruar jetë jashtë spitalit, të tjerët në kushte spitalore.

Rastet e reja:

 • Shkup 329
 • Manastir 52
 • Tetovë 51
 • Prilep  46
 • Kumanovë  37
 • Gostivar  36
 • Kavadar  31
 • Ohër  28
 • Strugë  28
 • Shtip  26
 • Veles  24
 • Strumicë  20
 • Negotinë 19
 • Kriva Pallankë 12
 • Radovish 12
 • Gjevgjeli  9
 • Koçan  9
 • Resnjë  9
 • Kërçovë  6
 • Berovë  5
 • Vallandovë  5
 • Dellçevë  4
 • Sveti Nikollë 4
 • Probishtip  3
 • Krushevë 2
 • Demir Hisar 2
 • Makedonski Brod 2
 • Pehçevë  1
 • Vinicë  1
 • Kratovë  1
 • Dibër  1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup  79
 • Manastir  37
 • Prilep  34
 • Gostivar  32
 • Tetovë  29
 • Kumanovë  27
 • Shtip  21
 • Veles  20
 • Kavadar 15
 • Koçan  14
 • Kërçovë  14
 • Sveti Nikollë 13
 • Strumicë  12
 • Gjevgjeli  10
 • Radovish  8
 • Negotinë  6
 • Kriva Pallankë 5
 • Vallandovë  4
 • Vinicë  4
 • Berovë  3
 • Resnjë  3
 • Probishtip  2
 • Pehçevë  2
 • Dibër  1
 • Krushevë 1

Rastet aktive:

 • Shkup 33643, аktive 11956
 • Tetovë 4587, аktive 1009
 • Kumanovë 4448, аktive 622
 • Prilep 3914, аktive 880
 • Shtip 3177, аktive 412
 • Gostivar 3220, аktive 720
 • Manastir 2849, аktive 829
 • Veles 2595, аktive 652
 •  Strumicë 2142, аktive 623
 • Ohër 2196, аktive 651
 • Strugë 1896, аktive 440
 • Kërçovë 1500, аktive 329
 • Kavadar 1863, аktive 635
 • Koçan  1511, аktive 280
 • Sveti Nikole 1008, аktive 162
 • Gjevgjeli  1035, aktive  318
 • Negotinë 917, аktive 386
 • Dibër 586, аktive 171
 • Resnjë 592, аktive 169
 • Dellçevë 641, аktive 289
 • Kriva Pallankë  562, аktive 133
 • Radovish 576, аktive 142
 • Vinicë 426, аktive 103
 • Berovë 468, аktive 96
 • Probishtip 424, аktive 63
 • Vallandovë 274, аktive 60
 • Demir Hisar 227, аktive 47
 • Makedonski Brod 209, аktive 36
 • Kratovë 181, аktive  26
 • Krushevë 154, аktive  70
 • Pehçevë 128, аktive 21

Ndryshe, nga fillimi i pandemisë deri sot janë testuar gjithsej 379.229 persona, prej tyre 77.949 kanë rezultuar pozitiv ndërsa 53.345 janë shëruar, aktualisht ka 22.330 raste aktive me Kovid-19 ndërsa gjithsej 2.274 persona kanë humbur jetën si pasojë e virusit korona.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button