fbpx

Mjekë dhe shkencëtarë flasin për Covid-19 dhe vaksinat përmes videove kreative në TikTok

Në rrjetet sociale TikTok dhe Instagram me hashtagun #teamhalo mund të gjenden video të një grupi të punonjësve shëndetësor dhe shkencëtarëve nga bota, të cilët përmes videove e sqarojnë kontributin e tyre në përpjekjet për gjetjen e vaksinës kundër Covid-19, transmeton Portalb.mk.

Përpos kësaj, përmes videove ata i përgjigjen edhe pyetjeve që parashtrohen më shumë si: cilat janë efektet anësore nga vaksina, si do ta dimë se një vaksinë kundër Covid-19 është efektive, a duhet ta pranojë vaksinën një person i cili ka tejkaluar Covid-19, sa doza të vaksinë duhet të pranojë një person, a do të munden shtatzënat ta marrin vaksinë etj.

Team Halo është një përpjekje për mbështetje dhe aktualizim të bashkëpunimit inspirues mes shkencëtarëve nga e gjithë bota, me qëllim që të sigurohen vaksina efikase dhe të sigurta. Në këtë link mund të lexoni më shumë detaje rreth persona të përfshirë në ekip.

@austinchiangmd

Roll the dice… #learnontiktok #tiktokpartner #diceroll

♬ original sound – tobias

@anna.blakney

Reply to @yeahidontwantto Side effects of a vaccine vs. COVID-19 #teamhalo #learnontiktok

♬ original sound – Dr. Anna Blakney

@drleslie

Reply to @littleladybug2020 #greenscreen Can’t wait to learn more about this vaccine!! #learnontiktok #tiktokpartner #covid19

♬ original sound – Doctor Leslie

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button