fbpx

Shkaku themelor i problemeve në botë është se budallenjtë…

Shkaku themelor i problemeve në botë është se budallenjtë janë shumë të bindur në atë që thonë ndërsa të men]urit janë plot dyshime.

Thënie nga Bertrand Russell, filozof, logjicien, matematikan, historian, socialist, pacifist dhe kritik social, britanik.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button