fbpx

Ndoshta për krejt botën je vetëm një person, por…

Ndoshta për krejt botën je vetëm një person, por për një person mund të jesh krejt bota.

Gabriel García Márquez, romancier kolumbian, shkrimtar i tregimeve të shkurtra, skenarist dhe gazetar, i njohur si Gabo ose Gabito në të gjithë Amerikën Latine.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close