fbpx

Animacion: Agjenda digjitale e Ballkanit Perëndimor ka për qëllim ta përmirësojë jetën e përditshme e qytetarëve dhe bizneseve

Ekipi i projektit të Fondacionit Metamorfozis – ICEDA, ka punuar një video-animacion në lidhje me agjendën digjitale në vendet e Ballkanit Perëndimor.

Video-animaciooni tregon se pse është e rëndësishme agjenda digjitale, cilat janë çështjet më relevante për agjendën digjitale, cilat janë dobësitë gjatë shfrytëzimit të përfitimeve nga transformimi digjital, kur bëhet fjalë për Ballkanin Perëndimor dhe çfarë mund të bëhet në lidhje me atë.

Për më shumë ndiqeni video:

Ky animacion u përgatit si pjesë e projektit “Rritja e Pjesëmarrjes së Qytetarëve në Agjendën Digjitale – ICEDA”, i bashkë-financuar nga Bashkimi Evropian dhe i zbatuar nga Fondacioni Metamorfozis (Maqedonia e Veriut), Akademia për e-Qeverisje (Estoni), Lëvizja Mjaft! (Shqipëri), CRTA – Qendra për Hulumtim, Transparencë dhe Llogaridhënie (Serbi), OJQ-ja 35 mm (Mali i Zi) dhe Të dhënat e hapura Kosovë – Open Data Kosovo (Kosovë).

Projekti zbatohet me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij animacioni është përgjegjësi e vetme e Fondacionit Metamorfozis dhe e autorit dhe në asnjë mënyrë nuk i pasqyrojnë qëndrimet e Bashkimit Evropian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button