fbpx

RMV, 35 persona humbën jetën me Kovid-19, 387 raste të reja

Nga 1176 teste për Kovid-19 të kryera gjatë 24 orëve të fundit, në Maqedoninë e Veriut 387 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona, ndërkaq 35 kanë humbur betejën me këtë sëmundje, ndërsa 528 pacientë u shëruan, transmeton Portalb.mk.

Ministria raportoi se kanë ndërruar jetë 35 pacientë të infektuar me Kovid-19: 10-të pacientë nga Shkupi (46, 68, 79, 76, 76, 73, 48, 66, 71 dhe 66v), 3 nga Kumanova (67, 82 dhe 79v), një nga Shtipi (79), 2 nga Prilep (68 dhe 69v), një nga Tetova (84v), një nga Velesi (73v), 2 nga Manastiri (88 dhe 77v), një pacient nga Ohri (82v), një nga Kavadarci (73v), 4 pacientë nga Gostivari (75, 73, 50 dhe 43v), një nga Dojran (65v), 2 nga Strumica (48 dhe 75v), një nga Radovish (76v), një nga Koçani (67v), 2 nga Berova (70 dhe 53v) dhe 2 pacientë nga Kërçova (54 dhe 70v).

Rastet e reja:

 • Shkup-174,
 • Kumanovë-17,
 • Shtip-19,
 • Prilep-12,
 • Tetovë-26,
 • Veles-12,
 • Manastir-20,
 • Ohër-1,
 • Kavadari-3,
 • Gostivar-56,
 • Gjevgjeli-1,
 • Strumica-6,
 • Kriva Pallanka-4,
 • Radovish-1,
 • Krusheva-3,
 • Koçani-4,
 • Probishtip-2,
 • Demir Hisar-1,
 • Berova-1,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-1,
 • Dellçeva-7,
 • Sveti Nikolla-7,
 • Kërçovë-3,
 • Negotinë-4.

Pacientët e shëruar në 24 orët e fundit:

 • Shkup-210,
 • Kumanovë-35,
 • Dibër-8,
 • Shtip-25,
 • Prilep-53,
 • Tetovë-38,
 • Veles-26,
 • Manastir-3,
 • Kavadari-14,
 • Gostivar-18 ,
 • Gjevgjeli-5,
 • Strumica-19,
 • Kriva Pallanka-6,
 • Radovish-3,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-12,
 • Probishtip-4,
 • Makedonski Brod-2,
 • Berova-4,
 • Vallandova-3,
 • Dellçeva-8,
 • Kratova-6,
 • Sveti Nikolla-18,
 • Negotinë-6.

Raste aktive:

• Shkup 24109, aktiv 9837
• Kumanovë 3444, aktiv 940
• Dibër 430, aktiv 87
• Shtip 2439, aktiv 531
• Prilep 2608, aktiv 965
• Tetovë 3550, aktiv 989
• Struga 1283, aktiv 419
• Veles 1752, aktiv 770
• Manastir 1722, aktiv 863
• Ohër 1399, aktiv 590
• Kavadari 1059, aktiv 440
• Gostivar 2163, aktiv 793
• Gjevgjeli 658, aktiv 226
• Strumica 1556, aktive 598
• Kriva Pallanka 393, aktiv 126
• Radovish 388, aktiv 124
• Krusheva 113, aktiv 71
• Koçani 1159, aktiv 324
• Probishtipi 322, aktiv 76
• Demir Hisar 173, aktiv 75
• Makedonski Brod 145, aktiv 31
• Pehçeva 95, aktive 24
• Berova 335, aktiv 96
• Vallandova 191, aktiv 72
• Vinica 345, aktive 182
• Dellçeva 400, aktiv 176
• Kratova 144, aktiv 70
• Sveti Nikolla 748, aktiv 222
• Kërçovë 1129, aktiv 518
• Resnjë 402, aktiv 165
• Negotina 473, aktiv 287

Ndryshe, deri më tani, gjithsej 313 319 teste të për Kovid-19 kryer në Maqedoninë e Veriut. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 55 127, numri i pacientëve të shëruar është  32 894, numri i atyre që humbën jetën është 1546 dhe numri i rasteve aktive është 20687.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/
Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close