fbpx

SI ERDHE TI?

Si, erdhe ti?! Plot mall sytë s’i ngrita
Dhe s’të dallova, kur u ktheve, jo!
O çast i lumtur e që s’kthehesh! Ç’prita?
Mos jam i verbër? Si më ndodhi kjo?

Ti mua do me japësh pak të drejtë
Në do mundohem të të ngushëlloj
Kur afër je nga sytë më shqet lehtë
Kur ndodhesh larg më shfaqesh para, moj!

Poezi nga Johann Wolfgang Von Goethe

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button