fbpx

RMV, 20 persona kanë ndërruar jetë dhe 515 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 1.293 testime janë regjistruar 515 raste të reja me virusin korona, 1194 janë shëruar, ndërkaq 20 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 40.275, të shëruarve në 24.229, të vdekurve në 1.156, ndërkaq momentalisht ka 14.890 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 3 pacientë nga Shkupi (63, 67 dhe 75 v.), dy nga Kumanova (85 dhe 62v.), një nga Shtipi (53v.), dy pacientë nga Prilepi (38 dhe 46v.), dy nga Tetova (36 dhe 55v.), një nga Manastiri (79v.), një nga Ohri (74v), dy nga Gostivari (69 dhe 58v.), katër nga Strumica (70, 63, 48 dhe 65v.), një nga Kriva Pallanka (67v.) dhe një nga Krusheva (54)”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-207,
 • Kumanovë-33,
 • Shtip-33,
 • Prilep-25,
 • Tetovë-17,
 • Veles-21,
 • Manastir-22,
 • Ohër-3,
 • Kavadarci-16,
 • Gostivar-16,
 • Strumicë-17,
 • Kriva Pallanka-8,
 • Radovish-7,
 • Krusheva-1,
 • Koçani-21,
 • Probishtipi-7,
 • Demir Hisar-3,
 • Pehçeva-2,
 • Berova-10,
 • Vinica-2,
 • Delçeva 11,
 • Kratova-1,
 • Sveti Nikolla-2,
 • Kërçova-18,
 • Negotinë-12.

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-508,
 • Kumanovë-41,
 • Dibër-9,
 • Shtip-50,
 • Prilep-80,
 • Tetovë-69,
 • Strugë-17,
 • Veles-60,
 • Manastir-28,
 • Ohër-37 ,
 • Kavadarci-43,
 • Gostivar-31,
 • Gjevgjeli-19,
 • Strumica-41,
 • Kriva Pallanka-42,
 • Radovish-7,
 • Koçani-30,
 • Probishtip-13,
 • Demir Hisar-2,
 • Makedonski Brod-1,
 • Pehçeva-3,
 • Berovë- 5,
 • Vallandova-4,
 • Vinica-1,
 • Delçeva-1,
 • Kratova-4,
 • Sveti Nikolle-13,
 • Kërçovë-24,
 • Resnjë-4,
 • Negotina-7

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

• Shkup 17524, aktiv 6808
• Kumanovë 2699, aktiv 679
• Dibër 383, aktiv 72
• Shtip 1963, aktiv 417
• Prilep 1818, aktiv 765
• Tetovë 2783, aktiv 928
• Struga 940, aktive 179
• Veles 1188, aktiv 678
• Manastir 1054, aktiv 518
• Ohri 957, aktiv 389
• Kavadarci 745, aktiv 360
• Gostivar 1503, aktiv 426
• Gjevgjeli 492, aktiv 209
• Strumica 1221, aktiv 642
• Kriva Pallanka 293, aktiv 96
• Radovish 309, aktiv 121
• Krusheva 49, aktiv 25
• Koçani 901, aktiv 288
• Probishtip 263, aktiv 96
• Demir Hisari 114, aktiv 42
• Makedonski Brod 116, aktiv 15
• Pehçeva 63, aktiv 4
• Berova 256, aktiv 75
• Vallandova 120, aktiv 35
• Vinica 238, aktive 119
• Delçeva 322, aktiv 165
• Kratova 97, aktiv 62
• Sveti Nikolla 553, aktiv 122
• Kërçova 761, aktiv 299
• Resnjë 292, aktiv 92
• Negotina 258, aktiv 164

Në 24 orët e fundit janë bërë  1.293 teste, ndërkaq nga fillimi i pandemisë janë bërë 272.885 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button