fbpx

RMV, Në gjashtë vende do të bëhen testet për Kovid-19 me rezultate për 10-15 minuta

Në Maqedoninë e Veriut në gjashtë pika do të bëhet testimi i shpejtë për Kovid-19, rezultatet e së cilës do të fitohen për 10 deri 15 minuta, transmeton Portalb.mk.

Testime të tilla do të bëhen në Poliklinikën Gjorçe Petrov, Çair, Hasanbeg, Bit Pazar, Jane Sandanski dhe Poliklinikën Mlin Ballkan.

“Këta teste janë për detektimin e virusit Kovid-19, dhe jo të antitrupave. Rezultatet nga testi i shpejtë do të fitohen për 10 deri 15 minuta”, deklarojnë nga MSH-ja.

Ministria sqaroi se testet e shpejta do të rezervohen nga mjeku amë përmes “Termini Im”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button