fbpx

Arritja e njeriut është…

“Arritja e njeriut është në të menduar, jo në të vepruar. Çdo idiot mund të veprojë”.

Autor: Friedrich Durrenmatt, shkrimar, dramaturg dhe piktor zviceran

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close