fbpx

RMV, 22 persona kanë ndërruar jetë dhe 1.192 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 3.211 testime janë regjistruar 1192 raste të reja me virusin korona, 359 janë shëruar, ndërkaq 22 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 35.097, të shëruarve në 22.024, të vdekurve në 1.071, ndërkaq momentalisht ka 12.002 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Kanë ndërruar jetë 22 persona , tetë pacientë nga Shkupi (78, 78, 61, 60, 81, 70, 84 dhe 51v), dy nga Shtipi (80 dhe 80v), një pacient nga Prilepi (65v), dy nga Tetova (41 dhe 66v), dy nga Velesi (75 dhe 57), dy pacientë nga Manastiri (71 dhe 66v), dy nga Ohri (54 dhe 73), një pacientë nga Gostivari (75v), Krusheva (81v) dhe një pacient nga Pehçeva (54).

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-571
 • Kumanovë-63
 • Dibër-15
 • Shtip-50
 • Prilep-51
 • Tetovë-87
 • Struga-10
 • Velesi-42
 • Manastir-43
 • Ohër-49
 • Kavadarci-15
 • Gostivari-40
 • Gjevgjeli-6
 • Strumica-36
 • Kriva Pallanka-3
 • Radovishi-4
 • Krusheva-6
 • Kocani-27
 • Probishtipi-14
 • Demir Hisari-5
 • Berova-1
 • Vinica-7
 • Dellçeva-2
 • Kratova-3
 • Sveti Nikollë-7
 • Kërçovë-22
 • Resnjë-11
 • Negotinë-2.

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-206
 • Kumanovë-15
 • Dibër-2
 • Stip-11
 • Prilep-17
 • Tetovë-11
 • Veles-3
 • Manastir-9
 • Kavadarci-11
 • Gostivar-4
 • Gjevgjeli-4
 • Strumica-14
 • Radovish-3
 • Koçani-27
 • Probistip-4
 • Pehçevë-1
 • Berovë-1
 • Vallandovë-3
 • Sveti Nikollë-1
 • Kërçovë-6
 • Resnjë-2
 • Negotinë-4.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

• Shkup 15313, aktiv 5668
• Kumanovë 2454, aktiv 521
• Dibër 362, aktiv 68
• Shtip 1796, aktiv 346
• Prilep 1571, aktiv 648
• Tetovë 2460, aktiv 726
• Strugë 858, aktiv 125
• Veles 966, aktiv 542
• Manastir 814, aktiv 353
• Ohri 822, aktiv 325
• Kavadarci 585, aktiv 251
• Gostivar 1316, aktiv 285
• Gjevgjeli 425, aktiv 189 (21 persona nga PE Gjevgjeli janë banorë të Dojranit, 70 të Bogdancit dhe 12 janë shtetas të huaj)
• Strumica 1074, aktive 586
• Kriva Palanka 259, aktive 107
• Radovish 258, aktiv 89
• Krushevo 41, aktive 18
• Koçani 784, aktiv 229
• Probistip 228, aktiv 81
• Demir Hisar 92, aktiv 25
• Makedonski Brod 105, aktiv 8
• Pehçevë 60, aktive 6
• Berovë 222, aktiv 53
• Valandovë 111, aktiv 36
• Vinica 201, aktiv 84
• Delçevë 275, aktiv 120
• Kratovë 71, aktiv 41
• Sveti Nikole 510, aktiv 99
• Kërçovë 619, aktiv 201
• Resnjë 267, aktiv 80
• Negotinë 178, aktiv 92

 

Në 24 orët e fundit janë bërë 3.211 teste, ndërkaq nga fillimi i pandemisë janë bërë 259,115 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close