Të dielën fillon llogaritja dimërore e orës

Llogaritja verore e orës në vitin 2020 mbaron më 25 tetor në ora 03:00, dhe me këtë shënohet dhe fillimi i llogaritjes dimërore të orës. Akrepat do të kthehen mbrapa për një orë, gjegjësisht prej orës 03:00 do të zhvendosen në ora 02:00, njofton Portalb.mk.

“Vendimi për ditën dhe momentin e mbarimit të llogaritjes verore të kohës në vitin 2020 do të publikohet në “Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut ” numër 79 ” nga data 26 mars 2020”, informojnë nga Byroja për Meteorologji.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button