fbpx

RMV, 12 persona ndërruan jetë, 641 raste të reja me Kovid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë bërë 2688 testime për KOVID-19, ndërkaq 641persona kanë rezultuar pozitiv. 12 pacientë kanë ndërruar jetë, ndërkaq 233 të tjerë janë shëruar. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 24.196, të shëruarve në 17.905, të vdekurve në 862, ndërkaq momentalisht ka 6.069 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 12 persona, tri nga Shkupi (52, 73 dhe 85 vjeç), një pacient 59-vjeçar nga Kumanova, dy nga Prilepi (78 dhe 75 vjeç), dy nga Velesi (61 dhe 62 vjeç), dy nga Gostivari (43 dhe 76 vjeç), një nga Strumica (66 vjeç) dhe një 69 vjeçar nga Sveti Nikolla”, raportojnë nga Ministria.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

  • Shkup 325
  • Kumanovë 26
  • Tetovë 25
  • Shtip 25
  • Gostivar 11
  • Prilep 38
  • Strugë5
  • Strumicë 24
  • Koçan 10
  • Ohër 10
  • Manastir 14
  • Veles 10
  • Sveti Nikole 3
  • Kërçovë 18
  • Kavadar 25
  • Dibër 1
  • Gjevgjeli 20
  • Dellçevë 2
  • Resnjë 8
  • Kriva Pallankë 9
  • Radovish 5
  • Berovë 3
  • Vinicë 3
  • Probishtip 3
  • Negotinë 7
  • Vallandovë 3
  • Demir Hisar 2
  • Pehçevë 2
  • Kratovë 3
  • Krushevë 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 89
 • Kumanovë 6
 • Tetovë 15
 • Shtip 11
 • Gostivar 1
 • Prilep 13
 • Strugë 3
 • Strumicë 18
 • Koçan 25
 • Manastir 14
 • Veles 3
 • Sveti Nikole 2
 • Kërçovë 2
 • Kavadar 4
 • Dibër 2
 • Gjevgjeli  2
 • Dellçevë 1
 • Kriva Pallankë 4
 • Radovish  8
 • Berovë 2
 • Vinicë 2
 • Probishtip 3
 • Negotinë1
 • Vallandovë 2

Numri i përgjithshëm i personave të infektuar:

 • Shkup – 10493, raste aktive 2983
 • Kumanovë – 2024, raste aktive525
 • Tetovë – 1786, raste aktive 314
 • Shtip – 1486 raste aktive 172
 • Gostivar – 1053, raste aktive 111
 • Prilep – 973, raste aktive 237
 • Strugë – 759, raste aktive 78
 • Strumicë – 630, raste aktive 369
 • Koçan – 583, raste aktive 181
 • Ohër – 543, raste aktive 116
 • Manastir – 490, raste aktive 152
 • Veles – 458, raste aktive 113
 • Kërçovë – 442, raste aktive 96
 • SvetiNikollë – 430, raste aktive 59
 • Kavadar – 352, raste aktive 102
 • Dibër – 310, raste aktive 102
 • Gjevgjeli – 287, raste aktive 150
 • Dellçevë – 215, raste aktive 118
 • Resnjë – 210, raste aktive 46
 • KrivaPallanka – 193, raste aktive 67
 • Radovish – 184, raste aktive 72
 • Berovë – 175, raste aktive 46
 • Vinicë – 154, raste aktive51
 • Probishtip – 144, raste aktive 16
 • MakedonskiBrod – 98, raste aktive 4
 • Negotinë – 95, raste aktive 39
 • Vallandovë – 86, raste aktive 46
 • DemirHisar – 71, raste aktive 10
 • Pehçevë – 57, raste aktive 11
 • Kratovë – 34, raste aktive 8
 • Krushevë – 21, raste aktive 1

Në 24 orët e fundit janë bërë 2688 teste, ndërkaq që nga fillimi i pandemisë janë bërë gjithsej 226.610 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close