fbpx

Në Parkun e Shkupit u hap shtegu atraktiv për biçikleta dhe skejtbord (FOTO)

Në Parkun e qytetit të Shkupit, afër ndërmarrjes “Parqe dhe gjelbërimë” dhe Institutit të Blegtorisë, sot është  lëshuar në përdorim hapësira për personat e dashuruar në biçikleta dhe skejtbordë.

Petre Shilegov, kryetari i Qytetit të Shkupit sqaroi se ky project është realizuar me ndihmën e bankës Stopanska. Shilegov ishte i shoqëruar edhe nga Diomidis Nikoletopoulos, kryetari i Këshillit Drejtues të Stopanska Banka SHA – Shkup.

“Në këto kohë të vështira, bashkëpunimi midis kompanive me përgjegjësi shoqërore dhe institucioneve mund të japë cilësi në rregullimin e ambienteve të hapura ku qytetarët do të mund të lëvizin në mënyrë të sigurt, dhe shoqërohen”, deklaroi Shilegov.

Raportohet se ky project përfshin një sipërfaqe prej 700m2.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close