fbpx

RMV, 10 persona me KOVID-19 ndërruan jetë, 428 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë 10 persona me KOVID-19, 428 të tjerë janë infektuar, ndërkaq 128 janë shëruar. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 23.628, të shëruarve në 17.239, të vdekurve në 834, ndërkaq për momentin ka 5.555 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 10 persona, dy pacientë nga Shkupi (60 dhe 66), një nga Kumanova (64), dy pacientë nga Prilepi (57 dhe 87) dy nga Tetova (75 dhe 53), një nga Struga (55), një nga Strumica (83) dhe një pacient nga Kriva Pallanka (80). Prej tyre, një pacient ka ndërruar jetë jashtë kushteve spitalore, ndërsa 9 në spital”, informuan nga ministria.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 200
 • Tetovë 30
 • Prilep 29
 • Kavadar 17
 • Kumanovë 16
 • Gjevgjeli 15
 • Manastir 14
 • Koçan 12
 • Strumicë 11
 • Kërçovë 11
 • Resnjë 10
 • Shtip 9
 • Veles 6
 • Radovish 6
 • Gostivar 5
 • Berovë 5
 • Negotinë 5
 • Ohër 4
 • Dellçevë 4
 • Shën Nikollë 3
 • Vinicë 3
 • Dibra 2
 • Strugë 2
 • Valandovë 2
 • Kratovë 2
 • Makedonski Brod 2
 • Kriva Pallankë 1
 • Probishtip 1
 • Pehçevë 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 57
 • Kumanovë 11
 • Prilep 8
 • Tetovë  8
 • Koçan 8
 • Strumicë 7
 • Shtip 6
 • Radovis 6
 • Kërçovë 5
 • Strugë 2
 • Veles 2
 • Manastir 2
 • Ohër  2
 • Gostivar 2
 • Kriva Pallankë 1
 • Vallandovë 1

Numri i të infektuarëve sipas qyteteve:

 • Shkup 9854, aktive 2655
 • Kumanovë 1973, aktive 218
 • Tetovë 1722, aktive 291
 • Shtip 1443, aktive 160
 • Gostivar 1028, aktive 97
 • Prilep 925, aktive 227
 • Strugë 749, aktive 79
 • Koçan 567, aktive 205
 • Ohër 510, aktive 89
 • Strumicë 580, aktive 360
 • Shën Nikollë 423, aktive 59
 • Manastir 467, aktive 155
 • Veles 429, aktive 96
 • Kërçovë 416, aktive 78
 • Dibër 309, aktive 50
 • Kavadar 321, aktive 89
 • Gjevgjeli 267, aktive 143 (16 janë banorë të Dojranit, 35 nga Bogdanci dhe 12 të huaj)
 • Dellçevë 210, aktive 114 (39 janë nga Makedonska Kamenica)
 • Resnjë 201, aktive 38
 • Kriva Pallankë 176, aktive 60
 • Berovë 164, aktive 41
 • Radovish 170, aktive 72
 • Vinicë 150, aktive 49
 • Probishtip 139, aktive 24
 • Makedonski Brod 98, aktive 4
 • Vallandovë 82, aktive 50
 • Demir Hisar 65, aktive 4
 • Pehçevë 53, aktive 9
 • Kratovë 31, aktive 7
 • Krushevë 20, aktive 0
 • Negotinë 86, aktive 32 (15 persona janë banorë të Demir Kapisë)

Në 24 orët e fundit janë bërë 1853 teste, ndërkaq që nga fillimi i pandemisë janë bërë 221.011 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close