fbpx

Vëzhgo mënyrën se si trajton më të dobëtit

Nëse do të dish për ndonjërin se ç’njeri është, vëzhgo mënyrën se si trajton më të dobëtit, jo të barabartët.

J. K. Rowling, shkrimtare dhe filantropiste britanike.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button