fbpx

Për një orë 70 sanksione trafiku në Tetovë në kuadër të kontrolleve të përforcuara në aksionin e MPB-së (VIDEO)

Zëdhënësi i MPB-së, Toni Angelovski sot deklaroi se në kuadër të aksioneve të përforcuara në komunikacion për vetëm një orë, nëpunësit policor kanë zbuluar 70 kundërvjatje, njofton Portalb.

“Në këtë një orë nga aksioni kemi 70 sanksione nga të cilat më shumë janë për automjete të paregjistruara, vozitje pa patentë shoferi, si dhe motoçiklistë të cilët bëjnë kundrëvajtje në komunikacion. Kontrollet e përforcuara të aksionit vazhdojnë gjatë kësaj site dhe ditëve në vijim. Nga 20 ditët sa i zbatojmë këto kontrolle të përforcuara të aksionit në tërë territorin e Maqedonisë së Veriut deri më ani kemi shqiptuar mbi 9.000 sanksione për kundërvajtje në komunikacion nga të cilët numri më i madh janë shpejtësia e tejkaluar, vozitje pa patentë shoferi, kundërvajtje të motoçiklistëve, automjete të pregjistruara, etj”, potencoi Angelovski.

Ai apeloi qytetarët e Tetovës, si dhe tek banorët e Maqedonisë së Veriut të respektohen rregullat e komunikacionit me qëllim të komunikacionit të sigurt nëpër rrugët e shtetit.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button