fbpx

Deri më 23 tetor është afati për kthimin e parave për biletat e ndeshjes Maqedoni-Kosovë

Federata e Futbollit të Maqedonisë informon të gjithë përkrahësit dhe tifozët e përfaqësueses së Maqedonisë se duke nisur nga e dita e premte, 09.10.2020 deri 23.10.2020 përmes “MK Tikets” si partner zyrtar i FFM për shitje të biletave për ndeshjet e përfaqësueseve tona, do të kryhet kthimi i fondeve për biletat e blera për ndeshjen anuluar ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovës, e cila duhej të zhvillohet me 26 mars 2020.

Paratë e biletave të blera do të kthehen në mënyrën në vijim:

Dokumentacion identifikimi dhe bileta origjinale e blerë, në pikat e shitjes më poshtë:

Shkup:

– Zyra e për shitjen e biletave në stadiumin në Shkup nga periudha 09.10 deri 23.10.

– Prilep – TA Bran – 09.10. deri 23.10.

– Shtip, kafe “Simbol” – 09.10 deri 23.10.

Strumicë:

– Kafeteria “Koncept” 09.10 deri 23.10.

Negotinë:

– Tobako Korzo

Veles:

– Unison 09.10. deri 23.10.

Ohër:

– Ta Globus Travel 09.10. deri 23.10.

Manastir:

– Libraria “Literatura MK” nga 13.10 deri 18.10.

Të gjithë të cilët nuk kanë mundësi ose kanë ndonjë problem, të komunikojnë në contact@mktickets.mk

Ndeshja ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovës mbrëmë u zhvillua pa praninë e publikut, si një nga masat dhe rekomandimet e bëra nga institucionet shëndetësore të Maqedonisë për mbrojtje nga pandemia Covid 19.

Ndeshja Maqedoni – Kosovë u mbyll me rezultatin 2:1.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button