fbpx

Kur urrejtja bëhet frikacake…

“Kur urrejtja bëhet frikacake, hyn e maskuar në shoqëri dhe e quan veten drejtësi”.

Arthur Schnitzler, shkrimtar austriak

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close