fbpx

Pasuria dhe varfëria kanë të përbashkët një mallkim

Pas njëfarë caku, pasuria dhe varfëria kanë të përbashkët një mallkim: që të dyja e bëjnë njeriun skllav.

Arturo Graf, poet italian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button