fbpx

Në Aeroportin e Brukselit u hap qendra e testeve për COVID-19

 Në Aeroportin e Brukselit është hapur laborator i lëvizshëm për teste të koronavirusit të ri (COVID-19), transmeton Anadolu Agency (AA).

Hapja e qendrës u bë nga ministrja belge e Shëndetësisë, Maggie de Block dhe CEO i Aeroportit të Brukselit, Arnaud Feist.

Në këto laborator do të mund të kryhen teste të COVID-19, 7 ditë të javës për ata që vijnë në Bruksel nga vendet të cilat Belgjika zbaton kufizime ose ata që do të udhëtojnë në vendet që kërkojnë test.

Për test do të duhet të paguhet 46,81 euro nga vendet të cilat Belgjika zbaton kufizime të udhëtimit, ata që do të udhëtojnë në vendet që kërkojnë test 67 euro, ndërsa ata që kërkojnë rezultate të shpejta do të paguajnë 135 euro.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button